Following the implementation of all planning consents, party wall agreements and building control, Nest oversaw the full refurbishment of this family house including the full conversion of the loft to create a fantastic master suite. The ground floor was reconfigured to create a formal but cosy reception room, a spacious kitchen with large dining area and separate living area opening onto a refurbished garden. Other works included sanding of the original wooden floor and new carpet throughout, a full redecoration, two new bathrooms including a spacious master bedroom, a full dressing room for the master suite, and external redecoration works. Once the works were completed, the property was fully dressed and window dressings were installed, to produce a beautiful large house ready for the sales market. Please click below for the great before and after images.